2019-10-21 09:25:14• hírek • Bede Emőke

Azzal fenyegetőzött egy férfi, hogy a Szamosba veti magát gyermekével együtt

Nem mindennapi jelenetek helyszíne volt Szatmárnémeti vasárnap, a késő esti órákban: egy középkorú férfi azzal fenyegetőzött, hogy gyermekével karjában a Szamosba ugrik.

Elsődleges információink szerint a 41 éves férfi az alig néhány hónapos gyermeket édesanyja engedélye nélkül hozta el otthonról, majd egyelőre ismeretlen okok miatt azzal fenyegetőzött, hogy a kicsivel együtt a folyó vizébe veti magát. A helyszínre rövid időn belül megérkeztek a hatóság emberei, akiknek végül sikerült megmenteniük a gyermeket, viszont az apa elillant.


Hogy mégse ússza meg ennyivel, a rendőrség úgy döntött, csellel kerítik kézre az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Ennek megfelelően a kisgyermek édesanyját arra kérték, telefonon beszéljen meg egy személyes találkozót a férfival. A gyerekrabló belement a játékba, arra azonban nem számított, hogy a nő nem egyedül érkezik a 17-es lakónegyedben található üzlet parkolójába, hanem vele tartanak a jelöletlen autókban rejtőzködő rendőrök is. Az egyenruhások az első adandó alkalommal elfogták az apát, ki ellen bűnügyi eljárást indítottak.

 

Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: