2017-02-08 09:48:29• hírek • Szatmár.ro

Azonosították és elfogták a keddi rablást elkövetőket

Az egyik gyanúsított figyelt, a másik rabolt - a zsákmányt elosztották.

Mint arról már beszámoltunk, február 7-én 16 óra 15 perckor értesítették a rendőrséget arról, hogy 16 órakor egy ismeretlen tettes, kapucnival a fején, fegyverrel kirabolt egy hitelügyintéző-irodát, amely a 16-os lakótelepen, a Károlyi úton található.

A Szatmár Megyei Rendőr-főkapitányság szerda reggeli közleménye szerint rövid nyomozást követően az egyenruhások elő is állítottak két személyt, akiket a bűntett elkövetésével gyanúsítanak. Valószínűleg sokat segített a nyomozásban az, hogy rendelkezésre állt az irodában található kamera felvétele, amely rögzítette a rablást.

De miért beszélünk két gyanúsítottról, ha egy személy fenyegette az iroda alkalmazottját fegyverrel, és kényszerítette a kassza tartalmának, illetve mobiltelefonjának átadására?

A vizsgálatok azt mutatják, hogy egy 39 éves szatmárnémeti férfi a rablást megelőzően kifigyelte, hogy ne legyenek kliensek a hitelügyintéző-irodában, majd ezt követően hatolt be az épületbe a 41 éves férfi, aki egy légfegyverrel fenyegette az iroda munkatársát, majd vitte el a 738 lej bevételt és a mobiltelefont. Ezt követően fele-fele arányban osztották el a zsákmányt.

A rendőrök megtalálták náluk az elrabolt pénzösszeget, a mobiltelefont és a légfegyvert. A két férfit 24 órás őrizetbe vették és kérték előzetes letartóztatásba helyezésüket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: