2017-05-16 14:12:41• hírek • Kocsis Zoltán

Férfi holttestére bukkantak a Szatmár Megyei Kórház pöcegödrében! FRISSÍTVE!

Nincs nyugalom a Szatmár Megyei Kórház háza táján: kedd délben egy holttestet találtak az intézmény pöcegödrében! A rendőrség vizsgálja az áldozat személyazonosságát, illetve halálának körülményeit.

A holttestre délelőtt 11.30-kor találtak rá a kórház udvarán található pöcegödörben. A már oszlásnak indult tetemet az igazságügyi orvosszakértő jelenlétében emelték ki, majd szállították el.

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy férfi holttestéről van szó. Ezt a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője árulta el – az egyedüli, aki az ügyben hivatalosan nyilatkozott a sajtónak.

Raducu Silaghi azt is elárulta, az utóbbi napokban nem jelentettek olyan esetet, hogy valaki eltűnt volna a kórház épületéből.


A Szatmár.ro forrásai szerint gyorsan megdőlt az a feltételezés, hogy egy hajléktalan lehet az áldozat. A férfi ugyanis munkaruhában volt, "normálisan felöltözve".

A holttestre az Apaserv egyik munkatársa talált rá, aki a konyha és a mosoda között található egyfajta gyűjtőgödröt készült kiszivattyúzni. Erre azért volt szükség, mert az az esőzések során megtelt vízzel. Ez a gödör elvileg  kerítéssel van elzárva, ezért is érthetetlen, mit keresett ott egy idegen férfi.

Értesüléseink szerint a rendőrség nem tudta azonosítani az elhunytat, annál semmilyen személyes dokumentumot nem találtak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: