2017-05-19 12:08:39• hírek • Kocsis Zoltán

Azonosította a rendőrség a kórház területén talált holttestet!

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Három nappal azt követően, hogy az Apaserv munkatársai holttestet találtak a Szatmár Megyei Kórház ülepítőjében, a rendőrségnek sikerült azonosítania a férfit! A nyomozóhatóság rendkívül szűkszavű közleményében közölte, hogy egy 34 éves szatmárnémeti fiatalemberről van szó.

Hogy a férfi miként jutott a pöcegödör közelébe és mit keresett ott, azt továbbra is rejtély övezi. Marius Iancu, a Szatmár Megyei Törvényszék bűnügyi osztályának vezetője a presa.sm oldal kérdésére elárulta: semmilyen erőszakra, gyilkosságra utaló jelet, nyomot nem találtak. Ezt a Szatmár.ro rendőrségi forrásai is megerősítették.

Értesüléseink szerint a férfi hajléktalanként tengette életét és elsősorban az Unio-stadion környékén lehetett vele találkozni. Nem tudni, van-e családja, élnek-e hozzátartozói, azt azonban a rendőrség megerősítette: eltűnését soha senki nem jelentette.

A férfi vélhetően a téli hideg elől kereshetett valami meleg menedéket. Ezt a feltevést alátámasztja, hogy értesüléseink szerint 3-4 hónapja lehetett már a pöcegödörben, mielőtt rátaláltak.

Mi a magyarázata annak, hogy ennyi ideig senkinek sem tűnt fel?

A gödör, amiben megtalálták, a konyha maradékait gyűjti össze. Amikor a felgyűlt szennyvíz elér egy bizonyos szintet, akkor a szivattyú automatikusan beindul és kiszivattyúzza azt. A hétvégi esőzéssel felgyűlt a gödörben a víz és az alkalmazottaknak feltűnt, hogy nem működik a szivattyú. Ezért értesítették az Apaservet...

A gödör egy félreeső épületrészben található. Olyannyira félreeső, hogy a Szatmár.ro által megszólaltatott, hosszú évek óta a kórházban dolgozó orvosok és ápolók se tudtak róla...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: