2016-07-16 09:24:14• hírek • Kocsis Zoltán

Az úttestre és egy Mercedesre zuhant egy fa a Biki-téren

Az úttestre és az ott parkoló Mercedes típusú személygépkocsira zuhant egy hársfa péntek késő délután Szatmárnémetiben, a Biki (George Boitor) téren, az ott található benzinkút közvetlen közelében. Személyi sérülés szerencsére nem történt és az anyagi kár sem jelentős.

„Az Isten vigyázott arra, hogy ne essen rá senkire a fa. Ez egy nagyon forgalmas útszakasz, a benzinkút miatt rengetegen járnak erre. Ráeshetett volna egy autóra vagy akár egy gyalogosra is", mondta megkönnyebbülve a középkorú férfi, akinek gépkocsijára zuhant a hársfa. Kisebb horpadások és számtalan karcolás mellett szerencsére a Mercedesnek sem esett komolyabb baja.

„Sok a korhadt fa ebben a parkban. Sokszor járnak ellenőrizni, de senki nem tesz semmit. Remélem, ez kellő figyelmeztetés volt azok számára, akik a zöldövezetet karban tartják. Ki kellene már vágni az öreg fákat és újakat ültetni helyettük", bosszankodott némileg vehemensebben a férfi felesége.

A hársfa valamikor 21 óra körül borult ki. Minden komolyabb szél vagy előjel nélkül „Egyszer csak egy nagy reccsenést és csattanást hallottunk", mesélték a tűzoltók jelenlétét és az érdeklődést láthatóan élvező gyerkőcök.

A tűzoltóság emberei perceken belül eltakarították a fát az úttestről, így az a közlekedésben semmilyen fennakadást nem okozott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: