2013-09-24 18:10:11• hírek • Kocsis Zoltán

Az úttesten hagyta a buszból kiesett utast a sofőr

Megállt, odalépett hozzá, majd visszaült a buszba és az úttesten hagyta a buszból kiesett utast a fiatal buszsofőr. Mindez nem Afrikában, vagy Indiában, hanem Szatmár megyében történt hétfőn.

A felháborító esetről a Szatmár Megyei Rendőrség közleményben számolt be. Ezek szerint Tasnád és Nagykároly közötti személyszállítást bonyolító busztársaság alkalmazottja, V. Vlad indulásnál nem ellenőrizte, hogy rendesen becsukódtak-e a busz ajtajai. Alig ötven méter megtétele után aztán az amúgy túlzsúfolt buszból kiesett az egyik utas.

Az esemény láttán a sofőr megállt, kiszállt a buszból, odament a földön fekvő utashoz, akihez odaszólt néhány szót (hogy mit, arról nem szól a közlemény, de sajnos el tudjuk képzelni), majd visszaült a kormánykerék mögé és elhajtott. Anélkül, hogy legalább a mentőket értesítette volna.

A földön fekve hagyott utas szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett. A 23 éves sofőr ellen testi sértés és a baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása miatt indítanak büntetőjogi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: