2011-09-27 14:13:01• hírek • Szatmár.ro

Fleseriu: Lányok, ennél jobb játékot várok!

Dan Fleseriunak igencsak fel kellene ráznia a VSK-s lányokat a szombat esti egy pontos hazai vereség után, hogy a szerdai, Targovistén megrendezett kupavisszavágón ne ússzon el a továbbjutás esélye.

Ahogy arról már beszámoltunk, a szombati meccsen a kosárlabdázó lányok félidőben még 8 ponttal vezettek, a második félidő végére azonban egy ponttal állt jobban az ellenfél. Ennek értelmében idegenben, a targovistei csapat oroszlánbarlangjában bravúrra lenne szükség, pontosabban a meccs megnyerésére, hogy kinyíljon a kapu a Román Kupa  Final Four felé.

„Amint már mondtam, a női kosárlabda kiszámíthatatlanabb, minden megtörténhet, és azt sem tudnám megmondani, hogy százalékban mennyi az esélyünk a továbbjutásra. A lényeg, hogy jobb játékot kértem és várok is lányoktól, több agresszivitást és nagyobb harci szellemet. Amúgy a meccs után nem volt nagyobb gond a csapat hangulatával, természetesen mindenki szomorú volt, nagyon akartak, de nem ment. Én is letört voltam, ez az állapot most sem múlt el teljesen, de optimistának kell lennünk, megpróbáljuk kiharcolni a továbbjutást" - nyilatkozta Fleseriu.

Florin Nini, a targovistei csapat trénere az egy pontos győzelem után már kijelentette: bármi megtörténhet, a továbbjutás kérdése teljesen nyitott, ugyanis két erős csapat csap össze, s ebben egyetlen pont ide-vagy oda nem sokat jelent. Fleseriuhoz hasonlóan Nini sem volt elégedett a csapata teljesítményével, ezért valószínűleg egy sokkal pörgősebb, kiegyenlítettebb mérkőzés fog dönteni a továbbjutásról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: