2010-05-27 18:11:03• hírek • Szatmar.ro

Az utolsó forduló dönt

Illusztráció
Illusztráció

A B csoportban késhegyre menő küzdelmet folytat a Nagykároly és az Óvári.

Igazi rangara került sor a megyei labdarúgó bajnokság legutóbbi, 25., azaz utolsó előtti fordulójában: a listavezető Nagykárolyi Viktória a második Óvári Somesulhoz látogatott.

A hazaiak tisztában voltak vele, hogy amennyiben meg akarják nyerni a bajnokságot, akkor győzniük kell. Nos, az óváriak nem is okoztak csalódást, 4-2-re le is győzték a nagy riválist, amivel pontszámban be is érték őket, de maradtak a második helyen. Az utolsó fordulóban azonban már csak saját meccsüket kell hozniuk, ez elég számukra a bajnoki címhez, még akkor is, ha a Victoria sem hibázik.

A némileg ellentmondásos szituáció kulcsa, hogy jelenleg jobb gólkülönbségének köszönhetően a Nagykároly (+54) vezet az Óvári (+42) előtt. A végelszámolásnál viszont már az egymás elleni meccsek döntenek, márpedig a Somesul az ősszel Nagykárolyban is nyerni tudott 1-0 arányban.

Ami a másik csoportot illeti, ott a Homoród három ponttal vezet Aranyosmeggyes előtt, ám már nem veszítheti el elsőségét, így ő lesz az, aki a harmadik osztályba való feljutásról döntő osztályozón való részvételért megküzdhet a Nagykároly - Óvári páros egyikével.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: