2008-11-05 11:35:46• hírek • Szatmar.ro

Az utolsó esély

Munteanu szerint a Steauának a lyoni mérkőzés az utolsó esélye a továbbjutásra.

A román bajnoki ezüstérmes Steaua az első három fordulóban mindössze egy pontot szorgoskodott össze a Bajnokok Ligája csoportkörében, de ami bíztató lehet számára, hogy azt Firenzében, tehát idegenben érte el.

Dorinel Munteanu vezetőedző, saját bevallása szerint, azzal az egy ponttal szerda este is elégedett lenne. Ennek megszerzése nem lenne precedens nélküli, ugyanis a piros-kékek két évvel korábban 1-1-es döntelent értek el a Stade de Gerlandban. Igaz, akkor a Lyonnak már mindegy volt.

Ez azonban szerdán nem áll fenn, a hétszeres francia bajnok jelenleg ugyanis öt pontot szerzett és ha nem akarja még jobban megnehezíteni saját dolgát, akkor győznie kell a románok ellen. Ráadásul azt már Bukarestben láttuk, hogy a támadás sokkal jobban megy nekik, mint a védekezés. Claude Puel a találkozón nem számíthat Francois Clerc és Sidney Govou játékára.

A túloldalon Emeghara és Ovidiu Petre biztosan nem játszhat, Petre Marin szerepvállalása kérdéses. Az viszont könnyen elképzelhető, hogy a támadó részlegben Stancu helyett Moreno kezd majd. Várhatóan bizonyítási lehetőséget kaphat az utóbbi időben sokat kritizált Arthuro is, aki Kapetanoszt válthatja a második félidőben.

Az új edzővel, de régi taktikával felálló Steaua, amennyiben ismét vereséget szenved, lassan búcsút mondhat a továbbjutás matematikai esélyeitől is, és ezen egy esetleg megszerzett egy pont sem sokat segít.

A csoport másik mérkőzésén a két ponttal rendelkező Fiorentina szintén klucsfontosságú mérkőzésen fogadja a csoportelső Bayern Münchent: amennyiben Mutuék (akinek játéka sérülés maitt erősen kérdéses) nem tudnak győzni, akkor a harmadik helyet vehetik csak célba a hátralévő két fordulóban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: