2018-11-04 13:06:32• hírek • Szatmár.ro

Az utolsó előtti próbán esett ki az X-Faktorból Pfeifer Melany

Az élő showkat megelőző utolsó előtti próbát követően hagyta el a magyarországi RTL Klubon futó idei X-Faktor énekes tehetségkutatót a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont diákja, Pfeifer Melany.

A tehetséges ifjú énekes négy igen szavazattal jutott tovább az előválogatón és jutott be az X-Faktor táborba. A csoportos feladatot, ahol 24 óra alatt kell egy dalt betanulni és hárman-négyen együtt előadni, kitűnően megoldották.
 

Ezt követően derült ki, hogy Gáspár Laci lesz a lányok mentora, aki a zsűritársainak is szokatlan szigorral ejtette ki a lányok többségét a „székes feladatnál”, ahol hat személyre kell szűkíteni a mezőnyt.
 

Melany az Anna and the Barbies együttes dalával, a Kezdjetek el élni – Márti dala című produkcióval lépett színpadra. Ezt különösebb hiba nélkül adta elő, ám a szigorú mentor valami pluszt hiányolt az előadásból.


"Köszönöm minden kedves közeli és távoli ismerőseimnek, hogy nagy izgalommal követték az adásokat. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi szeretet és támogatást kapok majd a verseny alatt. Sokat jelentett nekem a rengeteg elismerő üzenet, a sok bíztatás és egy percig sem tölt el szomorúság, nem vagyok elkeseredve, hiszen egyik álmomat teljesíthettem. Betekinthettem egy olyan világba, ami rég foglalkoztatott és olyan emberekkel dolgozhattam együtt, akiktől elismerő szavakat és a jövőre nézve bátorítást kaptam. Nem tervezek a közeljövőben tehetségkutatóban részt venni, szeretnék most a tanulmányaimra koncentrálni és minden éneklési lehetőséget kihasználni, hiszen akkor vagyok a legboldogabb ha énekelhetek" - mondta el a Szatmár.ro-nak Melany.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: