2020-06-22 06:08:12• hírek • Blikk.hu

Az unokájával lépett színpadra Nagy Feró

Igazán fergetegesre sikeredett a hét végi jótékonysági retróbuli a Medveparkban, és ebben nem kis része volt Nagy Feró (74) unokájának, Patriknak (3) is! A kisfiú megfogta a híres nagypapája kezét, felbaktatott vele a színpadra, hogy együtt adjanak elő egy dalt.

– Az esti bulim előtt az unokám megkért, énekeljünk valamit együtt. Lett is volna balhé, ha nem teljesítem a kívánságát – mesélte nevetve a Blikknek Feró.

– A technikusok a Csinibaba című dalt rakták be nekünk. Bár Patrik nem ismerte a pontos szöveget, énekelte utánam. Közben úgy kamuzott, mint egy profi. Tavaly nyáron a Tabánban már fellépett Patrik, az idén, augusztus 21-én is elkísér oda, és akkor is mikrofont ragad majd. Imádom, hogy itthon sokat énekelünk együtt, aztán hogy zenész lesz belőle, vagy valami más, majd eldől. Nem baj, ha van Patriknak egy híres őse, de a saját életét találja ki ő magának, ne abból éljen, hogy a nagyapja a Feró – mondta határozottan a rockénekes.


Feróék produkciója óriási sikert aratott a közönségben, amelynek soraiban rengeteg sztárt lehetett látni. Nem kisebb nevek szolgáltak fel például a vendégeknek, mint Árpa Attila (48) és Harsányi Levente (50).


Harsányi Levente ezzel ráadásul visszatért eredeti szakmájához, hiszen valamikor régen felszolgálóként kezdte a pályáját. Most is lelkesen hordta körbe az italokat, csak akkor rakta félre a tálcát, amikor megérkezett Wolf Kati. Levente – aki nemrég szingli lett – finoman udvarolni kezdett az énekesnőnek, amire ő viccelődve közölte a feltételeit: „200 négyzetméteres ház, úszómedencével. És nem akarok több gyereket.”


– Semmi gond, a medencés ház már megvan, a kisfiam és a kislányom után pedig én sem akarok újat – válaszolta Levente, mire mindketten nevetésben törtek ki. Később, amikor az énekesnő fellépett a színpadra, Levente fölkiabált neki: Szeretlek, Kati! Ő pedig visszakérdezett: ki mondta, hogy szeret? A közönség kórusban felelt: én! Ettől Kati rögtön leszaladt a színpadról, felpattant az étteremben egy asztalra, és ott énekelt. Végül Nagy Feró sem a színpadon fejezte be a koncertjét, hanem az étterem bejáratánál tomboló közönség előtt énekelte a legnagyobb slágereit, amibe még Wolf Katival egy közös duett, a Gyere, kislány, gyere című nóta is belefért.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: