2018-12-17 12:22:24• hírek • (x)

Az ünnepek között is vár az Aquastar: íme a nyitvatartás

Fotó: aquastarsatumare.ro
Fotó: aquastarsatumare.ro

Nem csak Szatmár megye, de bátran állíthatjuk, hogy az egész régió egyik legkedveltebb szabadidős célpontja az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő, neve pedig az elmúlt években összeforrt a feledhetetlen csobbanásokkal, a rendszeresen megszervezett bulikkal és a méltán népszerű szaunaszeánszokkal.

Nos, a vidám fürdőzés élményéről nem kell lemondanunk karácsony és szilveszter között sem, ugyanis az Aquastar kapui a két ünnep között is nyitva tartanak. Úgyhogy ha végre összegyűlik a család vagy hazalátogatnak a rég nem látott barátok, és szeretnétek néhány órát kellemesen eltölteni, akkor az élményfürdő a legjobb választás.
 

A medencéket nélkülöznünk csak december 24-én és 31-én kell, a többi napon azonban bátran lehet menni, az Aquastar továbbra is várja vendégeit. Jó tudni, hogy december 25. és január 2. között nem érvényesek a hétköznapi kényeztetésre és a sziesztára szóló, valamint a délutáni kedvezményes jegyek, ebben az időszakban egész napos jegyet kell váltani a feledhetetlen szórakozásért cserébe. Felnőttek tehát 35 lejes egységáron válthatnak belépőt, a nyugdíjasoknak, tanulóknak és egyetemistáknak a szokásos módon 24 lejt, a 14 éven aluli gyerekeknek pedig 16 lejt kell befizetniük. Ha valaki a szaunákat is szívesen kipróbálná, annak 12 lejes felárral kell számolnia, gyerekek esetében pedig ugyanezért plusz 5 lejt kell kifizetni.


Ne tántorítson el tehát, hogy odakint a hőmérő higanyszála alacsonyan áll, az Aquastarban a hangulat továbbra is a nyári vidámságot idézi. Fürdőruhákat elő, csobbanásra fel! 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: