2019-12-21 15:46:39• hírek • Fizetett tartalom

Az ünnepek között is vár az Aquastar: íme a nyitvatartás

Nem csak Szatmár megye, de bátran állíthatjuk, hogy az egész régió egyik legkedveltebb szabadidős célpontja az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő, neve pedig az elmúlt években összeforrt a feledhetetlen csobbanásokkal, a rendszeresen megszervezett bulikkal és a méltán népszerű szauna-szeánszokkal.


Nos, a vidám fürdőzés élményéről nem kell lemondanunk karácsony és szilveszter között sem, ugyanis az Aquastar kapui a két ünnep között is nyitva tartanak. Úgyhogy ha végre együtt az egész a család vagy hazalátogatnak a rég nem látott barátok, és szeretnétek néhány órát kellemesen eltölteni, akkor az élményfürdő a legjobb választás.
 

A medencéket nélkülöznünk csak december 24-én és 31-én kell, a többi napon azonban bátran lehet menni, az Aquastar továbbra is várja vendégeit. Jó tudni, hogy december 25. és január 5. között nem érvényesek a hétköznapi kényeztetésre és a sziesztára szóló, valamint a délutáni kedvezményes jegyek, ebben az időszakban egész napos jegyet kell váltani a feledhetetlen szórakozásért cserébe.


Ne tántorítson el tehát senki, ha odakint a hőmérő higanyszála alacsonyan áll, az Aquastarban a hangulat továbbra is a nyári vidámságot idézi. Fürdőruhákat elő, csobbanásra fel!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: