2009-08-20 10:39:13• hírek • Szatmar.ro

Az újabb győzelem második helyet ért

Gyenes második szakaszgyőzelmét aratta, összetettben másodikként végzett.

Európa egyik legrangosabb motoros tereprali-versenyén, a Szeben környékén megrendezett Red Bull Romaniacsen Gyenes Emánuel megszerezte második szakaszgyőzelmét, ám összetettben alig tudott közelebb férkőzni az élen álló van den Goorberghez. A Dani Otil - Nagy Krisztián duó stabilan tartja nyolcadik helyét.

A már több Dakart is megjárt szatmárnémeti klasszis előbb egy harmadik, majd egy  második helyezéssel kezdte a viadalt,  a harmadik versenynap után aztán a negyediket is megnyerte. A szerdai utolsó futamon hat perccel előzte meg a másodikként célba érő Dietrich Floriant és hússzal a holland Jürgen van den Goorberghet. Utóbbinak azonban így is fél óra előnye maradt  Gyenessel szemben összesítésben, aki az Expert kategóriában a második helyen végzett.

A másik két szatmári részvevő, a Hobby csapatversenyében szereplő Nagy Krisztián - Dani Otil duó összesítettben a nyolcadik pozícióban végzett, 34 perccel lemaradva a Karsten Gorny-Reinhard Rauch német párostól, de majd háromnegyed órával megelőzve a Paul Grecu-Paul Harpa alkotta csapatot.

Ami a Profik kategóriáját illeti, a nap vesztese Cyril Despres volt. A francia a harmadik nap után átvette a vezetést, szerdán azonban egy órát kapott az élen álló Andreas Littenbichlertől és az őt üldöző Chris Birchtől, így visszaesett a harmadik pozícióba.



Földön, vízen... na jó, levegőben még nem. fotó: redbullromaniacs.com


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: