2015-03-02 11:09:59• hírek • MTI

Az új James Bond-film középpontjában a kém gyerekkora áll

Az új James Bond-film, a Spectre középpontjában a kém gyerekkora áll - árulta el Sam Mendes rendező egy videoblogban (vlog).

"A Spectre teljesen Bond körül forog, legelső küldetéséről szól a film" - idézte a BBC hírportálja a produkció holnapján, a 007.com-on közzétett vlogot.

Azt is elmondja a rendező, hogy ebben a történetben bontakozik ki a Ralph Fiennes alakította M, a Naomi Harris által megformált Moneypenny és a Ben Whishaw játszotta Q karaktere is.

A videón jelenetek láthatók a forgatásból, és egy autós üldözésbe is bepillantást nyer a néző.

A Spectre Daniel Craig negyedik 007-es mozija lesz, és a színész azt mondta, hogy több Bond-szerepet nem vállal. Sam Mendes a 2012-es Skyfallban rendezte Craiget.

"Azért készítek még egy Bond-filmet, amiért bármilyen más filmet is, fő okom erre a történet" - hangsúlyozta Mendes.

A Skyfallból az ügynök tragikus gyermekkorát, szülei halálát ismerhette meg a néző, a film címe ugyanaz, mint a skóciai szülői ház neve.

Mendes arról is beszélt, hogy az új film ismét arról szól, van-e értelme azt az életet élni, amelyet Bond mindig élt, számít-e ő, folytatja-e munkáját vagy abbahagyja.

Csütörtökön tették közzé az első képeket Hinxről, a gyilkos gonosztevőről, akit Dave Bautista alakít. A filmet, melyben Lea Seydoux, Andrew Scott, Christoph Waltz és Monica Bellucci is játszik, 2015. november 6-án mutatják be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: