2014-03-13 16:21:08• hírek • Szatmár.ro

Az otthoni öltözet

Az igényes nők nagy gondot fordítanak arra, hogy milyen a megjelenésesük, hogyan lépnek ki az utcára vagy milyen a munkahelyi öltözetük.

De mi a helyzet az otthoni öltözetünkkel? Feltétlenül lazának és kevésbé igényesnek kell lennie? Nem, egyáltalán nem. Bizonyára te is szembesültél már azzal a helyzettel, hogy egy fárasztó munkanap után hazaérve, mihelyt becsuktad magad mögött az ajtót, ledobtad a cipőd és megszabadultál stílusos öltözékedtől, azon nyomban kerestél valami kényelmes cuccot és a felszabadultság érzésével élve, a lakásban abban lófráltál. Többnyire abban a reményben, hogy a családtagokon vagy barátokon  kívül más váratlan vendéged amúgy sem láthat meg.

A hölgyek többsége otthon szeret testalkatától eltérő, nagyobb méretű, esetleg párja laza és kényelmes pólójában főzőcskézni, sőt a kánikula ideje alatt, az „emancipáltabbak" még a meztelenséget sem vetik meg. Ez természetes, hiszen a kényelmes öltözék otthon szinte kötelező. Ez rendben is van, na de hogyan ötvözd a kényelmet a vonzerővel és egy kevébé hanyag öltözettel? Ez főleg azokra a nőkre vonatkozik, akik több éve párkapcsolatban élnek, és párjuk jelenléte számukra olyan biztonságot jelent, aminek hatására  sokan elhanyagolják magukat.

A helyzet korántsem olyan nehéz, mint ahogyan azt a legtöbben gondolják. A stílusodnak és ízlésednek megfelelően válaszd ki és válogasd össze a neked tetsző ruhadarabokat, annak érdekében, hogy otthon is igazán jól érezd magad a bőrödben. A felszabadultság érzését egy szatén köntös, vagy egy egyszerű fürdőköpeny is biztosíthatja, sőt, ebben is igazán szexinek érezheted magad. A téli időszakban egyszerű és kényelmes megoldás, egy hosszú, térdig érő kötött pulcsi, ami alatt semmit sem kell viselned.

Nem kell feltétlenül sportosan öltöznöd, a könnyed otthonka ruhák adta lehetőségeket is kihasználhatod. Kerüld a szoros és szűk ruhákat, felsőket, valamint a magassarkú papucsokat. Az örök otthoni klasszikus, évszaknak megfelelően a rövid vagy hosszú ujjú póló, sportnadrággal vagy rövidnadrággal, ami teljes komfortérzést biztosít. Kényelmes és egyben nagyon szexi tud lenni egy V alakú felső. Abban az esetben, ha az otthoni csábítás a cél, ennek a selyem vagy csipke blúz, illetve ruha is tökéletesen megfelel. Egy igazán érzéki megjelenést kölcsönözhetsz magadnak, ha a természetes anyagokat részesíted előnyben.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a hétköznapok során mindig ebben kellene feszítened, mintegy készenléti állapotban várni azt, hátha betoppan egy váratlan vendég. A kényelmet nagyszerűen ötvözheted az egyéni stílussal. Ne feledd, egy magára valamennyit adó nő, otthon sem hanyagolja el magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: