2017-02-01 09:52:20• hírek • Kocsis Zoltán

Az öt-nyolcadikosok nyitották a farsangi időszakot a Kölcseyben

Az öt-nyolcadik osztályos diákok nyitották a farsangi időszakot a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban, ahol péntek délután több mint száz diák öltözött különböző maskarákba és bulizott este kilencig.

Az alaphangot az osztályfőnökök, Forgács István, Bartha Helga, Tempfli Gabriella és Kirner Matild nyitották, akik szintén nem átallottak vicces jelmezekbe öltözni.

Ezúttal is bebizonyosodott, hogy a gyerekek fantáziája határtalan, ha jelmezekről van szó. Nem mindenki vette persze a fáradtságot, hogy igazán eredeti maskarákat aggasson magára, de voltak azért szép számmal festett arcok és kézzel varrt jelmezek. Mesefigurák, maffiózók, bankrablók, ügyvédek, hippik, Jokerek, Darth Vaderek, kalózok, Zorrók, Michael Jordan és Cristiano Ronaldo mellett láthattunk katicabogarat, macskát, egy csoport pedig a hetvenes éveket idézte meg. A pszichobabák okozták talán a legnagyobb meglepetést, míg e sorok írója azon töprengett, honnan ismerik ezek a gyerekek a már-már kultikus rap-pop együttest, az 1994-ben feloszlott Rapülőket? Üdítő, hogy Kis Grófónak még senki sem akart beöltözni...

Miután mind a 120 gyerkőc bemutatta jelmezét, kezdődött a buli. Melynek során az elmaradhatatan farsangi fánk is előkerült - a gyerekek nagy meglepetésére és még nagyobb örömére.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: