2013-10-21 17:16:00• hírek • Szatmár.ro

Az összes jegy elkelt, de nálunk még lehet nyerni!

A Muzsika TV mulatós szilveszteri műsorának felvételére három kétszemélyes jegyet nyerhetsz a Szatmar.ro-val.

Aki nem sietett, lemaradt: a szatmáriak nagyon rövid idő alatt elkapkodták az összes jegyet a Muzsika TV szilveszteri bulijának felvételére, amire Szatmárnémetiben, a Károlyi úti Dana hotel rendezvénysátrában fog sor kerülni.

A tévéfelvételre november 22-én 19 órai kezdettel kerül sor, s a tervek szerint több mint hét óra bulira számíthatnak azok, akiknek sikerült jegyet venniük a felvételre. A fergetegesnek ígérkező est folyamán fellép Koós János, Zalatnay Cini, Sihell Ferry, Csocsesz, a Bertici Fivérek, Gáspár Győző, Henna, a Desperado zenekar, Radics Márk, Ács Bálint, Brunner Márta, Rácz Olivér és a Royal Team zenekar is.

A szatmári közönség már bizonyította, hogy kedveli a mulatós zenét, a Bertici Fivérek zenekar ugyanis már két fergeteges, telt házas bulit szervezett az év folyamán - valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy a Muzsika TV Szatmárnémetit választotta a szilveszter éjszakai műsora felvételének színhelyéül. A mulatós-rajongók viszont jókora meglepetést szereztek a szervezőknek is, amikor nagyon rövid idő alatt az összes jegyet megvették.

A szervezők nevében Sihell Ferry hangüzenetben szólt a szatmáriakhoz, és megígérte, hogy a Muzsika TV-s sztárok még vissza fognak térni Szatmárnémetibe.

Az utolsó esély - három kétszemélyes jegyet sorsolunk ki

Addig is: aki lemaradt, és már nem sikerült jegyet vennie, ne bánkódjon, még van egy utolsó esély arra, hogy ott lehessen a tévéfelvételen. A szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán három kétszemélyes belépőjegyet sorsulonk ki. A feladat egyszerű! A jatek@szatmar.ro e-mail címre írd meg nekünk, hogy a színpadra lépők közül melyik az a három, akiknek a leginkább várod a fellépését. Játékunk két héten át tart, a sorsolásra november 4-én fog sor kerülni. A levélben feltétlenül tüntesd fel a teljes neved és telefonszámod is, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: