2016-05-03 17:49:12• hírek • Szatmar.ro

Az ortodox húsvét alatt túlóráztak a rendőrök

Az ortodox húsvét ideje alatt túlóráztak a rendőrök,  a templomi szertartások helyszínén, illetve a forgalmasabb útszakaszokon sokan teljesítettek szolgálatot.

A Szatmár Megyei Rendőrség munkatásai, - több mint 530-an - szolgálatban voltak az elmúlt napokban, annak érdekében, hogy a hosszú hétvége zavartalanul teljen az ünneplők, illetve a majálisozók számára.

A szolgálatot teljesítő rendőrök elsősorban arra kaptak megbízást, hogy azonnal és a legrövidebb idő alatt lépjenek közbe, ha bárminemű rendbontást, csendháborítást, vagy egyéb bűncselekményt tapasztalnak.

Ebben a néhány napban a nyomozó hatóságoktól a közlekedési rendőrökig mindannyian részt vettek a fokozott ellenőrzéseken, mely során 20 esetben kellett közbelépniük, ebből 6 alkalommal tetten érték a gyanúsítottakat. Ezen kívül 391 esetben szabálysértések miatt róttak ki pénzbírságot, összesen 47 600 lej értékben. A közrend megzavarása miatt 199 esetben büntettek.

A közlekedési rendőrök 192 pénzbírságot róttak ki az elmúlt napok során, melyek összege eléri a 20 400 lejt, illetve két esetben bevonták a jármű forgalmi engedélyét, további öt esetben pedig különböző kihágások miatt jogosítvány nélkül maradtak az autósok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: