2015-10-11 17:14:03• hírek • Kocsis Zoltán

Az örökség miatt kezdte püfölni egymást a két testvér

Nem épp a feltétel nélküli testvéri szeretetről tett tanúbizonyságot az a két középkorú férfi, akik szombat délután Kisgércén fatárgyakkal hadonászva estek egymásnak. Egy másik szombati incidensben a férfi azt unta meg, hogy tulajdonjogát ismételten semmibe vették.

A testvéri csetepaté oka Kisgércén, amint az oly gyakran elő szokott fordulni, az örökség elosztása volt. Az ismételt vita odáig fajult, hogy a 64 éves Gavrila R. a rendőség beszámolója alapján a kútról leakasztott egy fából készült horgot és azzal többször arcon csapta nála három évvel idősebb bátyját. Amikor a fából letört egy darab, Vasile R. felkapta és ő is többször megütötte vele öccsét.

A hatóság fellépése után csak az idősebb fivér, Vasile R. szorult orvosi ellátásra, őt a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára szállították. Mindkettejük ellen erőszak miatt indítottak eljárást.

A szombati nap folyamán egy másik erőszakos incidenshez is ki kellett szállniuk a rendőrség munkatársainak és ezúttal is a magántulajdon volt a kiváltó ok - ám ezúttal annak megsértése okozott gondot. A 64 éves Baráta Sándor megunta, hogy Vasile P. ismételten áthajtja kecskéit az ő lucernásán (amely Szatmárpálfalván, a Szamos árterületén található), ezért egy bottal arcon csapta a férfit.

A sértettet kórházba szállították, de fájdalomra panaszkodva Baráta is orvosi ellátást kért. Ellene is erőszak vádjával indítottak eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: