2010-09-28 09:54:38• hírek • Szatmár.ro

Idősek Nemzetközi Napja

A Nagykárolyi Kulturális Központ október 2-án, 16 órai kezdettel rendezi meg ünnepi előadását az Idősek Nemzetközi Napjának alkalmából, a Román Katona Emlékművénél.

Az előadáson részt vesznek a Nagykárolyi Kulturális Központ együttesei: Magic Dance (oktató Pavaluc Raluca), Ceatara (oktató Pasca Adrian), Rekettye (oktató Székely Sára), Rote Rose (oktató Szűcs Endre) és a könnyűzenei együttesek (oktató Szűcs József). Kedvezőtlen időjárás eseten a rendezvényt egy későbbi időpontra halasztják, amelyről tájékoztatják majd a kedves érdeklődőket.

A rendezvény keretén belül sor kerül az "ingyenes ölelések" - Free Hugs - megmozdulásra a Kiss Zita által vezetett amatőr színjátszó csoport tagjainak vezetésével.

E jeles nap apropóján a Nagykárolyi Városi Könyvtár is külön rendezvénnyel várja az idősebbeket. Karandy Ágota előadását a természetes életmódról és a testi erőnlét megtartásáról kifejezetten ennek a generációnak szánják. Az előadásra október elsején 13 órai kezdettel kerül sor a Városi Könyvtár olvasótermében.

Ez a nap jelentőségteljes minden generáció számára. Tisztelettel hajtunk fejet szüleink, nagyszüleink előtt, akik oly sokat tettek értünk, fiatalokért.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: