2020-05-20 09:49:48• hírek • Szatmár.ro

Az online térben indítja legújabb nyelvtanfolyamait a Hans Lindner Alapítvány

A Hans Lindner Alapítvány átmenetileg online térbe helyezi át a Fit for life tanfolyamait: angol, német és orosz nyelvképzést kínálva az érdeklődők számára.

A korábban oly népszerű nyelvkurzusok eddig, az alapítvány George Boitor téren található Oktatóközpontjában zajlottak, viszont az elkövetkező a periódusban különböző online platformokon keresztül kerülnek megszervezésre (Google classroom, Google Meet, Zoom, etc.). Ennek köszönhetően most lehetőség nyílik arra, hogy bárki idegen nyelvet tanulhasson saját tempójában, bárhol is legyen.

A felnőtteknek szánt tanfolyamok célja az alapvető készségek fejlesztése (a beszélt nyelv és írott szövegek megértése/megírása, valamint a kommunikáció) annak érdekében, hogy a nyelvet aktívan használhassák a konkrét helyzetekben.

Az idegen nyelv ismerete növeli egy jobb munkahely esélyeit, de kibővíti használója látókörét és tudását is.

A Hans Lindner Alapítvány tanfolyamait több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező tanárok tartják.

Az alapítvány német (kezdő- és középhaladó), angol (kezdő- és középhaladó) és orosz (kezdő szint) tanfolyamokat szervez. A képzéssorozat végén diplomát kapnak a résztvevők.

A kuruzs 32 órát foglal magába/délutánonként megszervezve, iratkozni pedig június 4-ig lehet. A tanfolyamok júniusban indulnak, miután legalább 6-8 személyből álló csoportok összegyűlnek.

Az érdeklődők 500 lejes hozzájárulás fejében vehetnek részt a nyelvoktatáson.

További információkért hívják a Hans Lindner Alapítvány 0261-715 136-os telefonszámát!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: