2015-08-31 10:08:12• hírek • Szatmár.ro

Ittak, aztán verekedtek, halállal fenyegettek

A hétvégén kézre kerültek azok a fiatalok is, akik kisebb vagyont loptak el vendéglátójuktól.

A hétvégén kirívóan nagy volt a verekedéssel, erőszakos cselekedetekkel kapcsolatos bűncselekmények száma. De kezdjük a sort egy kevésbé erőszakos esettel: a kisgércei rendőrök minősített lopás elkövetésével gyanúsítanak három fiatalt: a 18 éves Markusz B.-t, a 18 éves Ferdinand B.-t és a 23 éves Robert G.-t. A gyanú szerint miközben augusztus hónap folyamán a 34 éves Vasile C. otthonában vendégeskedtek, elemeltek a lakásból 5300 angol fontot, 2800 eurót és 1600 lejt. A rendőröknek a pénzt nem sikerült visszaszerezniük, a fiatalok ellen eljárás indult.

A hétvége folyamán a nagykárolyi rendőrök léptek közbe egy családon belüli erőszaknál: Illéd (Ghilesti) településen a részeg, 56 éves Dumitru V. ököllel esett neki feleségének, a 47 éves Maria V.-nek., több sérülést okozva a nőnek a fején és mellkasán.

Az avasfelsőfalui, 49 éves Irina T. erősen ittas állapotban állt le vitázni férjével, az 53 éves Mircea T.-vel. A nő igen feldúlt lehetett, mert dühében megrongálta a bejárati ajtót, a férfit pedig egy bottal verte fejbe. A sértettet nem kellett kórházba szállítani.

Tasnádszarvadon is verekedtek, igaz, ebben az esetben a rendőrségi jelentés nem említi az alkoholfogyasztást. A 32 éves Danut K. és a 27 éves Bogdan K. egy vita hevében esett neki a 35 éves Marius B.-nek.

Szombat este Felsőszoporon alakult ki verekedés. A dolog azzal indult, hogy az 55 éves Dumitru M. valószínűleg nevelő célzattal pofonvágta a 10 éves A. V.-t, mert az vulgáris szavakkal illette. A kiskorú apja, Ioan V. közbeavatkozott és ő volt az erősebb. Dumitru M.-et előbb a Tasnádi Városi Kórházba majd a Szatmár Megyei Kórházba szállították .

Szombatról vasárnapra virradóra Szatmárudvariban, a Somesului utcában a 24 éves Endre P. esett neki egy balta nyelével a 35 éves Tiberiu L.-nek, több sérülést is okozva ezzel. Udvariban ennyivel nem ért véget az incidensek sora: a 24 éves István P. egy Szatmárudvariban tartott keresztelőn verekedett össze testvérével, Alexandru P.-vel, akit végül kórházba kellett szállítani.

Vasárnap hajnalban 3.30-kor értesítették a tasnádi rendőröket, hogy Alsószoporon a 16 éves M. V. erősen ittas állapotban rátörte az ajtót a 36 éves Ioan M.-re és halállal fenyegette őt. Ennek oka az volt, hogy a felnőtt előzőleg egy bottal elverte és egy bicskával megsebesíette a fiatalt. Mindkét fél ellen eljárás indult.

Mezőpetriben Ioan U. tört-zúzott: behaltolt Maria P. udvarára, halállal fenyegette őt, betört egy ablakot majd nem volt hajlandó elhagyni az udvart.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: