2016-01-03 13:04:10• hírek • Szatmár.ro

Az ittas féfi az egy hónapos csecsemőt sem kímélte

Négy részeg petei vert egy részeg homokit - a rendőrség vetett véget a bunyónak.

Vámfaluban már az új év első órájában erőszakos cselekedet történt: a 34 éves M. Florin ököllel esett neki élettársának, a 26 éves M. Anamariának. Az avasfelsőfalui rendőröket az 52 éves M. Domnica értesítette az esetről.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy valóban bántalmazták a nőt, de az is kiderült, hogy a mindössze egy hónapos M. Delia sem úszta meg sértetlenül. Ugyan a rendőrségi jelentés nem részletezi az esetet, annyit írnak, hogy a férfi fizikai agressziót alkalmazott a babával szemben. Az anyát és a gyermeket a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították, a férfi szabadlábon várhatja tettei következményeit.

Január 1-jén 11 órakor értesítette a 27 éves sándorhomoki E. Csaba a rendőröket, hogy Petén, V. Anikó lakásában igencsak elfajult egy hosszúra nyúlt szilveszteri buli. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 36 éves sándorhomoki B. Iosifot többen is bántalmazzák.

A rendőrök vetettek véget a dulakodásnak, melynek résztvevői egytől egyig nagyon részegek voltak. Talán ezzel is magyarázható, hogy a férfi könnyebb sérülésekkel megúszta, amikor a petei illetőségű 31 éves N. Zoltán, a 31 éves B. Nicolae, a 41 éves B. Péter és a 24 éves V. Iosif ütlegelni kezdték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: