2007-06-15 20:09:35• hírek • István Löchli

Az internetes vásárlásé a jövő?

 Egyre több fiatal vásárol az interneten – olcsóbbak a termékek mint az üzletekben.

Egy nemrégiben készült felmérés szerint a fiatalok egyre többet vásárolnak az interneten, ugyanis jóval olcsóbban tudnak hozzájutni bizonyos termékekhez, mint az üzletekben, főképpen az elektronikai cikkek esetében.

Romániában számos internetes portál működik, melyen elektronikai cikkeket árusítanak, és forgalmuk napról napra növekszik, ugyanis a legújabb elektronikai termékeket tudják adni klienseiknek, illetve azok jelentősen olcsóbbak, mint a hagyományos üzletekben. A megkérdezett fiatalok mintegy 12 százaléka vásárolt már interneten valamilyen árucikket, de sokan voltak olyanok kik azt mondták, még nem használták ki az internetes vásárlás lehetőségeit, de szándékukban áll ilyen módon beszerezni elektronikai cikkeiket.

A megnövekedett vásárlási kedv annak is tudható, hogy egyre több fiatal rendelkezik bankkártyával szüleik, munkahelyük, vagy tanintézményük által. A bankkártyán való vásárlás lehetősége jóval megkönnyíti az internetes vásárlást. Azok a fiatalok, akik rendelkeznek bankkártyával, 16 százalékuk rendszeresen vásárol valamilyen terméket interneten, de számuk napról napra nő.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: