2010-12-24 09:04:08• hírek • Szatmár.ro

Közintézmények és cégek ünnepi üdvözletei

 

Békés, boldog, bensőséges KARÁCSONYI ünnepeket és sikerekben gazdag ÚJ ESZTENDŐT kívánunk Szatmár megye minden lakosának!

Csehi Árpád

a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke


Istentől megáldott, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánunk minden RMDSZ-tagnak, szimpatizánsnak és mindazoknak, akik ezekben a napokban ünneplik Jézus Krisztus születését.

A Szatmárnémeti RMDSZ Választmánya nevében:

dr. Kereskényi Gábor
elnök

dr. Magyar Lóránd
alelnök

Stier Péter
jegyző


A Szatmár Megyei Tanács nevében Istentől megáldott, békés, szép KARÁCSONYT és BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánunk megyénk minden lakosának!

Csehi Árpád

elnök

Mircea Govor és Adrian Ştef

alelnökök


Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be,
boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!

Békés, boldog, bensőséges KARÁCSONYI ünnepeket és sikerekben gazdag ÚJ ESZTENDŐT kívánunk a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal nevében!

Kovács Jenő polgármester úr


Áldott békés Új Esztendőt kíván a Szatmári Magyar Hírlap minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben.

A szeretet ma újra éled, halkan szól most minden ének.

Körülölel, mint egy bársony, legyen boldog a Karácsony!

Kellemes Karácsonyi ünnepeket és szinhazi élményekben gazdag boldog új évet kíván az Északi Szinház nevében:


Stier Péter vezérigazgató

Keresztes Attila művészeti igazgató

Andrei Mihalache művészeti igazgató

 


Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,

A gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.

Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,

S a gyertyafényénél még a csillag is táncol.

Boldog Karácsonyt

Kellemes, családi körben eltöltött, egészségben gazdag, békés karácsonyt kíván minden kedves munkatársának és a lakosságnak az APASERV Rt. vezetősége.


Legyen az ünnep csendes, mint szíved dobbanása,

Legyen békés, mint a hó hullása.

Legyen szép, mint gyertya ragyogása,

És vidám, mint gyermek kacagása.

Boldog Karácsonyt!

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Autonet import Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


"Jégvirág költözzön minden ablakra,

gőzölgő kalácsból jusson az asztalra.

Legyen sok ajándék, szívemből kívánom,

s gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!"

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Hutton kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Jeles ünnep, szép zöld fenyő,

csengő csilingel a fákon,-

legyen békés, boldog ünnepetek,

szívemből kívánom!

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Korall Clinika vezetősége minden alkalmazottnak és szatmári lakosnak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házatok felett, hogy hozzon egy üzenetet. Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok, Nektek!

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Primagym Aerobik , Fitness és Cycling center vezetősége minden alkalmazottnak és ügyfelének. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Secondtex Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házatok felett, hogy hozzon egy üzenetet. Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok, Nektek!

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Beta Security és Hunter Vadászbolt vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Áldott estén, Karácsony éjen
Angyalok szállnak fenn az égen,
Mindenkihez be-benéznek,
Mindenhová odaérnek,
Áldást hoznak minden házra,
Csillagot a fenyőfára.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Rőfix Kft vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


"Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon errõl Szenteste!"

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Bernardmed gyógyászati bolt vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Szent karácsony eljött, az ég a földre szállt.

Ünnepeljünk boldogan e fényes éjszakán!

Szent karácsony eljött, az ég a földre szállt,

Gyertyafényben ünnepeljük át az éjszakát!

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Poszet Kft. vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Best Western Aquarel Hotel vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Salon Expressiv vezetősége minden alkalmazottnak és vendégnek . Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Loga Dance School vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Chilly Csárda Étterem vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Ramada Resort | Aquaworld Budapest vezetősége minden alkalmazottnak és vendégnek. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Al Capone Pizzéria vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Ratioterm Kft. vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Webpole honlapfejlesztő cég vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Anvelopenet.ro webshop vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Smart Phone Gsm üzlet vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Netmusic.ro webshop vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Green Baby webshop vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Foto Friends fotó stúdió vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Dafigli e fratrelli pizzéria vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Szamosbecsi Takarmány Árúház vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a szatmárnémeti Mechanikus autószervíz vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a szatmárnémeti Orange Store vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Biopont - biobolt vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Best Hotels szálásközvetítő portál vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.

Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Consult Scolari vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Városi Sport Klub vezetősége minden játékosnak és szúrkolónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Prima taxi vezetősége minden alklamazottjának és utasának. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Betty Market üzlet vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.


Boldog karácsonyi ünnepeket kíván a Jázmin szépségszalon vezetősége minden alkalmazottnak és vendégének. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.



Boldog karácsonyi ünnepeket kíván az Al Bundy cipőbolt vezetősége minden alkalmazottnak és vásárlónak. Legyen ez az ünnep a legmelegebb, a legőszintébb, lelki örömökben gazdag.




Á
ldott, békés Karácsonyt kíván minden kedves ügyfelének az Apaserv vezetősége nevében
Leitner János vezérigazgató.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: