2012-10-17 16:38:58• hírek • Szatmar.ro

Az idei szezon legnagyobb vereségét szenvedte el a VSK

Az idei szezon legnagyobb arányú vereségét szenvedte el szerda délután a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata, amely 38-29 arányban maradt alul a Craiovai Universitatea otthonában a második osztályú bajnokság B csoportjának ötödik fordulójában.

A találkozó igazából már az első félidőben eldőlt, amikor a hazaiak tíz pontos előnnyel (22-12) vonulhattak az öltözőbe. A VSK a második félidőben sem tudott megújulni, hátrányából is csak egyetlen gólocskát tudott lefaragni, így végül 38-29 arányú vereséget szenvedett.

„Nagyon rossz napot fogtunk ki, a fiúk sokat hibáztak, rengeteg helyzetet kihagytak, így persze, hogy vereség lett a vége" - összegzett Nicolae Istrate edző. Az egyéni teljesítményeket figyelembe véve, levonhatjuk azt a felszínes következtetést, hogy Oláh tíz gólig jutott, a második legeredményesebb csapattársa, Jurj, viszont csak ennek feléig.

Ezzel a vereséggel a VSK öt forduló után már a harmadik zakónál tart - nem sikerült tehát valami jól a szezonkezdet. Istrate fiai előbb 28-28 -as döntetlent értek el Nagyszentmiklóson, majd 30-29 és 29-24 arányú vereséget szenvedtek a Pitesti illetve a Fogaras ellen. A hétvégén a Beszterce legyőzésével összejött az első siker, ám szombaton, Nagybányán bravúr lenne a bajnokságot három győzelemmel kezdő HCM ellen.

A osztály, 5. forduló, B csoport:
Craiovai U-Szatmárnémeti VSK 38-29
(22-12)
A szatmári gólszerzők: Oláh 10, Jurj 5, Albu 4, Mureşan 4, Pop 2, Chira 1, Santeiu 1, Ciaca 1, Mates 1.
Játszott még: Pogyina, Cioroiu, Osvat, Varga.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: