2013-10-23 17:49:37• hírek • Kocsis Zoltán

Az idei raliszezon utolsó előtti futama lesz szombaton

Hétvégén, pontosabban szombaton rendezik az idei raliszezon utolsó előtti futamát Szatmárnémetiben: a Román Autóklub és a Rider's Sportklub szervezte megyei Rally Sprint bajnokság utolsó előtti futamára szombat reggel 9.00 órakor lehet beiratkozni.

A versenynek rendhagyó módon nem az Autóklub gyakorlópálya vagy a városközpont lesz a helyszíne, hanem a Pinului utca 29 szám alatt található Rider's Ring. A szervezők minden autóst szeretettel várnak, még azokat is, akik eddig nem vettek részt a verseny futamain.

Az első három futamhoz hasonlóan ezúttal is nyolc kategóriában mérhetik össze tudásukat a pilóták. A legkisebbek Junior 1 és a Junior 2 kategóriába nevezhetnek: előbbiben a 8-15 évesek, utóbbiban a 15-18 évesek vehetnek részt, ám autójuk nem haladhatja meg a 150 lóerőt. Az ON1- kategóriában az 1500 köbcenti alatti, az ON2-ben az 1500 és 2000 közötti, az ON3-ban pedig a hátsókerék-meghajtású autók vehetnek részt - de maximum 200 lóerőig. Az Open Only 1 kategóriában indulhatnak a 2000 köbcentinél nagyobb motorral felszerelt autók, az OO2-ben pedig a hátsókerék-meghajtású járművek. Ezen kívül van egy Open kategória is, ahová abszolút bárki benevezhet.

A szervezők várakozásai szerint szombat délelőtt 10.30 körül búghatnak fel a motorok a betonpályán, ahol három kört kell megtenniük a versenyzőknek. Az időt fotocellás berendezés méri majd. mondta el Seletye Dávid, az Autóklub szatmári fiókjának elnöke.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: