2016-01-20 15:33:19• hírek • (x)

Az ideális nászutat keresed? Van egy fantasztikus ajánlatunk!

Keresd a Challenge Travel standját a január végén tartandó esküvői kiállításon.

Január 29-31-én esküvői kiállítást tartanak a Dana rendezvénysátorban, amelyen természetesen ott lesz a nászutak specialistája, a szatmáriak kedvenc utazási irodája, a Challenge Travel is.

Valószínűleg nincs is még egy olyan utazási iroda Szatmárnémetiben, ahol annyire megérné a nászutat lefoglalni, mint a Challengenél. Az egyik ok, amiért érdemes őket választani az, hogy több mint száz utazásszervezővel állnak kapcsolatban, így gyakorlatilag a világ legegzotikusabb helyeire is elrepíthetik az ifjú és boldog párt.

Amennyiben egy legalább 500 euró értékű nászutat választassz és kifizeted előlegben az ár 30 százalékát, a Challenge Travel jóvoltából egy sor kedvezményben részesülsz, amelyek nagyon hasznosak a lagzit szervező párok számára. Következzenek hát ezek a kedvezmények: 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz a lagzira készülve a Saraflower virágboltból, 10 százalékkal olcsóbban tanulhatod be a nyitótáncot a Loga Dance Schoolban, a Foto Iris 10 százalékos kedvezménnyel készíti el a lagzifotóidat, az Anastasia Ruhaszalonban 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz vagy bérelhetsz ruhát, a Party Mistral zenekar 10 százalékkal kedvezőbb áron szolgáltatja a bulin a talpalávaló,t valamint a profi hang- és fénytechnikát. Kell ennél több?

A Challenge Travel ráadásul még 30 euró kedvezményt is ad a következő nyaralásotokra, na meg húsz kívánság-lampiont, amit a lakodalom éjszakáján indíthat útjára az ifjú pár, hogy minden kívánságuk teljesüljön.

Akkor is érdemes felkeresned az utazási iroda standját az esküvői kiállításon, ha éppen nem házasodsz. Ebben az időszakban ugyanis nagyon kedvezményes áron tudod megvásárolni az idei nyaralást az egész család számára, ugyanis előfoglalási kedvezményben részesülhetsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: