2011-04-14 14:36:25• hírek • Szatmar.ro

Az ezüstérmes után a címvédő skalpjára hajt a VSK

Két fordulóval azt követően, hogy 28-24 arányban legyőzte a bajnoki ezüstérmes Krassó-Szörény (egykori Resicabánya) csapatát, a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabda együttese egy újabb nagy skalp begyűjtésére hajt: a tavalyi ezüstérmes Konstancát is legyőznék Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai.

A VSK-nak erre minden esélye meg is van, főleg a hazaik mérlegét vesszük figyelembe: a Szatmárt az idei szezonban csak a Pandurii hagyta el győztesen, további nyolc csapat viszont vereséget szenvedett az Ady Endre utcában. Ennek ellenére a péntek délután 16.00-kor kiezdődő találkozó esélyesei a Bajnokok Ligája-rutinnal rendelkező vendégek, akiknek ráadásul nagyon kellenek a pontok. A tengerpartiak jelenleg egy ponttal előzik meg a Székelyudvarhelyt és kettővel a Krassó-Szörényt.

„Mindenki felkapja a fejét, ha azt mondom, megpróbálunk győzni. A fiúk is elszántak, és szeretnék a bajnoki ezüstérmes Resicabánya után a címvédőt is megverni. Végül is a nyomás nem rajtunk van, hiszen a Konstancától bárki kikaphat, viszont ők bajban lesznek ha nem nyernek. Ezért számukra nagy téttel bír a meccs, és őket nyomja", bátorítja övéit Fógel László klubelnök. A szatmári gárda egy esetleges győzelmével megelőzheti a Pandurii-t és feljöhet a hetedik helyre.

A VSK mellesleg szerdán egy laza barátságos meccsel készült a pénteki összecsapásra: a Torda fölött aratott 37-35-ös győzelemből az alapemberek nem vehették ki a részüket, hisz a szakvezetés csak azokat szerepeltette, akik a bajnokságban ritkábban jutnak szerephez.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: