2006-05-02 16:29:08• hírek • Szatmár.ro

Az ex-Romanticos félrelépett

A debreceni Erotika Kiállitás müsorán történtek után várható volt a folytatás

Megtörtént az, ami már régóta a levegőben volt: Győzi és Victoria Swinger együtt töltött egy éjszakát. A Debrecenben megrendezett Erotika Kiállítás műsora alatt már sok jel mutatott arra, hogy kettőjük szereplésének zárt ajtók között is lesz folytatása. Victoria ugyanis bugyi és melltartó nélkül körözött Győzin, átkulcsolva lábait a rapper derekán, illetve csípőjén. Vasárnap reggel azonban lebukott a pár, ugyanis a showman ébresztést kért a szállodában, ahol az éjszakát töltötte. A személyzet nem tudta őt elérni telefonon, ezért felment és bekopogott az ajtón. A szobában Győzőt és Victoriát pillantotta meg, akik meglehetősen zavarban voltak. Győzi nagyon elpirult, és azt mondta a szálló munkatársának, hogy menjen már a dolgára!

-Igen, ott voltam Győzi szobájában, de csak beugrottam hozzá, hogy megkérdezzem: jön-e velem reggelizni - fogta rövidre a magyarázatot Victoria Swinger. Győzike még ennyit sem volt hajlandó elárulni:

-Hagyjon engem mindenki békén, van nekem elég bajom! - mondta. Bea a sajtóból értesült a történtekről; a hír hallatán teljesen kikelt magából.

-Együtt aludtak?? Kész, elég volt, keresek egy pasit, és egy évre elutazom, ráadásul Győzi bankszámlája bánja majd az egészet! Az úgy megcsapolom, hogy az infarktus viszi el - mondja Bea dühösen. Úgy tűnik, Győziék házassága tényleg válságba került, ugyanis a showman elköltözött otthonról.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: