2006-06-26 14:10:50• hírek • Noemi Brigitta Boros

Az év színésznője

Beszélgetés Lőrincz Ágnessel, a szatmárnémeti Harag György Társulat színművésznőjével.

Június 25-én, vasárnap este került sor a Harag György Társulat évadzáró gálaműsorára az Északi Színházban, melynek keretén belül a közönség szavazatai alapján díjazták az év színésznőjét, az év színészét, illetve az évad legjobb előadását. A publikum szavazatai alapján Lőrincz Ágnes nyerte el az év színésznőjének járó díjat, mely alkalomból rövid beszélgetést folytattunk a színművésznővel.

Mit jelent Önnek az Év Színésznője díj elnyerése?

Jól esik, mert úgy érzem, hogy talán a munkám mégsem volt hiábavaló, ráadásul az a díj mérceként is szolgál, amit nem szabad alulmúlni, egy mérce, ami kötelezettséggel is jár. Ez a díj erőt ad ahhoz, hogy tovább dolgozzak minden nehézség, probléma és megpróbáltatás ellenére is. A díj abszolút váratlanul ért, és tulajdonképpen nem számítottam rá, mert sok fiatal, ügyes, és szép kolléganőm van, akik ugyanúgy megérdemelték volna ezt a díjat.

Milyen pozitív és negatív élményekben részesült a szatmári közönség részéről?

Negatív élményekben nem volt részem, sőt, én azt látom, hogy a közönség szereti a színházat, szereti a társulatot. Pozitívumként tapasztaltam, hogy az évadzáró gálaműsoron is sokan voltak, annak ellenére, hogy a tévében Forma1-es futam és foci VB-s mérkőzés is volt.

Mennyire befolyásolja a színészi karrierje a magánéletét?

Nem jobban, mint más munka.

Hogyan és milyen tervekkel fogja elkezdeni a következő évadot?

Színészként fogom elkezdeni, sokat szeretnék dolgozni, csak a mesterségemre szeretnék koncentrálni, és szeretném élvezni azt a felhőtlen állapotot, hogy színész vagyok.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: