2013-04-25 16:00:21• hírek • Szatmár.ro

Az év legnagyobb mulatós bulija a Bertici Fivérekkel

Május 24-én hajnalig tartó mulatós buli lesz a Dana rendezvénysátorban a Bertici Fivérekkel és barátaikkal.

Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó - szól a régi mondás, Erdély kedvenc bulizenekara, a Bertici Fivérek pedig tartják magukat ehhez. Fantasztikus lemezbemutató koncertet tartottak a fiúk február 15-én a Dinu Lipatti Filharmóniában, szinte egy tűt sem lehetett leejteni, annyian voltak kíváncsiak a szatmári zenekar slágereire és természetesen meghívott vendégeik fellépésére. Akkor a Bertici fiúk megígérték: a nagy érdeklődésre való tekintettel újabb koncertet tartanak májusban, most pedig már a pontos helyszíne és időpontja is megvan az év legnagyobb szatmárnémeti mulatós bulijának.

A buli helyszíne a Károlyi út 128 szám alatt található Dana hotel rendezvénysátra lesz, ahová kétszer annyian férnek be, mint a filharmóniába. S ami még nagyon fontos: a tágas térben táncolni is lehet, tehát a dallamokra bármikor táncra is perdülhetünk. S bár csak május 24-én lesz a buli, a Bertici Fivérek és meghívottaiknak rajongói már most veszik a jegyeket, ülőhelyre szóló jegyből szinte alig van és az állóhelyek is jó ütemben fogynak.

S ha már emlegettük a meghívottakat: a februári koncerthez hasonlóan most is itt lesz a Bertici fiúk mentora és jó barátja, Sihell Ferry. Szatmárnémetibe jön ismét a fiatal, csinos és tehetséges Henna, valamint fel fog lépni a mulatós sztár, akit mostanában a Budapest éjjel nappal című sorozatban is láthatunk: Bunyós Pityu!

Nem maradnak el a Bertici fiúk slágerei sem - sőt, egy vadonatúj dalt is eljátszanak - és meghívást kapott a bulira a szatmárnémeti Royal Team zenekar is, akik a koncert után gondoskodnak majd a hajnalig tartó táncos bulin a talpalávalóról.

A fergetegesnek ígérkező bulira a jegyek a Netmusic hangszerüzletekben kaphatók: a Ruha István átjáróban (a filharmóniával szemben) található zeneboltban vagy az Independentei sugárúton található Dana Kereskedelmi Komplexum első emeletén található Netmusic boltban. Egy állójegy ára 15 lej, az ülőhelyek pedig 20 lejbe kerülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: