2017-12-02 10:23:38• hírek • Bede Emőke

Az esős időjárás nem kedvez a korcsolyázni vágyóknak

Az eredeti elképzelések szerint november 30-adikán nyitotta volna meg kapuit Szatmárnémeti korcsolyapályája, azonban csütörtökön az egész napos eső miatt ezt nem lehetett kivitelezni.

Annál nagyobb örömmel húztak korcsolyát az emberek pénteken, amikor a sokak által várt pályát végre használatba vehették. Kicsik és nagyok együtt örvendtek mind a hatszáz négyzetméternek, melyen karácsonyi dalok ritmusára szánthatták a jeget.


Az Október 25. téren felállíott korcsolyapálya használati díja meglehetősen pénztárcabarát: a gyerekek számára 5 lejbe kerül két óra, felnőtteknek ugyanennyi időre 10 lejt kell befizetniük. Aki nem rendelkezik megfelelő lábbelivel, annak 5 lejért rendelkezésére bocsátanak egyet. Sőt a csoportban érkezők 10 és 14 óra között ingyenesen korcsolyázhatnak.
 

Sajnos a hétvégi időjárás azonban megnehezíti a pálya üzemeltetőinek dolgát, hiszen az eső miatt lehetetlen megfelelő minőségű jeget előállítani. Hogy meddig marad vidám nevetés és suhanó korcsolyák nélkül a tér, arról a polgármesteri hivatal facebook oldalán lehet friss információkat találni.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: