2011-09-22 09:07:39• hírek • MTI

Az esküvői oltárnál mondott nemet

Az oltárnál mondott nemet az az olasz fiatalember, aki házassága helyett a nőtlenségbe való visszatérést ünnepelte meg az esküvőjére meghívottakkal.

Arra a kérdésre, hogy össze akarja-e kötni életét vőlegényével örök hűségben, amíg ásó és kapa el nem választja őket, a mennyasszony határozott igennel válaszolt. Amikor azonban ugyanezt a kérdést a pap a vőlegénynek is feltette, ő nemet mondott. Az addig örömteli násznépnek az arcára fagyott a mosoly, még az orgonamuzsika is elhallgatott - számolt be az esküvőn ritkán előforduló jelenetről nem csak a pugliai sajtó, hanem az olasz országos napilapok is.

A itáliai csizma sarkában levő Monopoliban szokatlanul záródott a Maria Santissima della Madia bazilikában tartott esküvő. A Baritól nem messze levő város két ismert családjának, a helyi benzinkutasnak és Monopoli fodrászának a gyermekei léptek volna frigyre egymással, ha a vőlegény nem mond nemet. A pap, Don Vincenzo firtatására a fiatalember azt válaszolta, hogy az atya kérdezze meg a mennyasszonyt és az egyik tanút, miért nem köthető meg az esküvő.

A meghiúsult házasságkötés utáni ebédre már csak a vőlegény által meghívott vendégek maradtak és az esküvő helyett azt ünnepelték meg, hogy férj helyett a vőlegényből ismét nőtlen és szabad férfi lett - számolt be a La Repubblica napilap.

A vőlegény nemet mondott az oltár előtt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: