2012-01-11 17:40:04• hírek • Szatmar.ro

Kolozsvári vereség után irány Felsőzsolca

A fizikai edzések után végre meccset is játszhattak a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdázói, akik aztán a hétvégén Magyarországon próbálják majd megvédeni tavaly szerzett címüket az Avas Kupán.

Palkó János és Nicolae Istrate együttese az idei esztendő első barátságos mérkőzése kedvéért Kolozsvárig utazott, hogy ott összecsapjon a helyi U Transilvaniával. Noha a szatmáriak sokáig vezettek, a végén mégis a hazaiak örülhettek 31-28 arányú győzelmüknek.

Nagyon azért a szatmári szakvezetés sem volt elkenődve: az összes játékos hadra fogható és játszott is. „Elégedettek lehetünk a mostani teljesítménnyel, az első félidőben vezettünk is, a másodikban már hat góllal is, a hazaiak a hajrában egyenlítettek és a végén nyertek" - értékelt Istrate másodedző. A szatmáriak találatait Surducan (7), Libert (6), Sas (5), Dinescu (3), Mateas (2), Tcaciuc (1), Galan (1) és Bejinariu (1) szerezték, de pályára lépett Oláh, Jurj, Mates és Osvat is.

A kincses városból a Miskolc mellett fekvő Felsőzsolcára vette útját a VSK, ahol a hétvégén kerül sor a hatcsapatos Avas Kupára, amelyet tavaly Surducanék nyertek meg. A tornán a szatmáriak a B csoportba kaptak besorolást, ahol szombaton (helyi idő szerint) 15.10-től a magyar élvonal sereghajtójával, a Mezőkövesddel, 17.20-tól pedig a szlovák második osztályban szerelő Gálszécssel csap össze. Az A csoportban a Nagyvárad, a Kassa és az Ózd kapott helyet.

A kisdöntőt vasárnap 10.00-tól, a finálét pedig 13.10-től rendezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: