2011-03-29 14:20:53• hírek • Szatmár.ro

Az erotikus masszázs gyógyító hatása

Az érzéki masszázs tökéletesen megfelel egy előjátéknak, ráadásul a legalkalmasabb arra, hogy a testet, az elmét és a lelket egyidejűleg harmonizálja.

Kevesen tudják, hogy egyes szexuális masszázstechnikák rendszeres alkalmazása, nemcsak a vágyak felkeltésére alkalmasak, hanem bizonyos betegségeken is segíthetnek. A speciális technikák rendszeres alkalmazása (pl. egy héten át) meghozza a várt eredményt. Természetesen ehhez az szükséges, hogy a masszőr valóban szakszerűen végezze a masszázst, vagyis mindenképpen tudja, hogy az egyes technikák, milyen hatást váltanak ki.

Az erotikus masszázs legtöbb technikája az olyan panaszok kezelésére is alkalmas, mint álmatlanság, vaginizmus, frigiditás, impotencia, korai magömlés, orgazmusképtelenség és depresszió. Az előbbi betegségek/problémák forrása, hogy az adott területen a test energiaáramai gátat okoznak, ezek pedig meggátolják a szexuális élvezetet is. A szexuális masszás kiváló alternatív módszer lehet más terápiákkal kiegészítve, mint pl. gyógynövényes kezelés vagy akupunktúra. A technikák egy része önmasszázsként is alkalmazható, bár a kívánt hatását valóban akkor éri el, ha azt a partnerünk végzi.

Természetesen a szexuális masszázs nem alkalmazható a hagyományos orvoslás kizárólagos helyettesítésére, de tény az, hogy az egyik leghatásosabb gyógyulást elősegítő módszerként van számon tartva. Általános közérzetjavító hatásán kívül, az erotikus masszázs oldja a gátlásokat, feléleszti a szunnyadó érzékeket, fokozza a vágyat és nem utolsó sorban eget rengető orgazmust vált ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: