2011-06-09 17:55:51• hírek • Szatmar.ro

Nagyváradon lesz a sorsdöntő meccs

Csütörtökön pont került annak a kérdésnek a végére, hogy az Olimpia labdarúgó csapata hol játssza le az Ördögkút elleni osztályozót június 15.-én: a válasz Nagyvárad.

A szakszövetség eredeti terve is a bihari megyeszékhely volt, ám a két klub vezetői szerettek volna egy olyan helyszínt, amely mindkét fél számára közelebbi. Így merült fel Érmihályfalva vagy Margitta neve, az ugyanis már korábban eldőlt, hogy mindenképpen Bihar megyében rendezik a találkozót.

A hét közepén még Margitta tűnt befutónak. „Kiderült azonban, hogy Margittán az öltözőben nincs meleg víz, ezért Szilágyi István MLE-elnök, és Zilah megyei kollégája megegyezett, hogy a Bihar FC stadionjában rendezik a meccset", engedett betekintést a kulisszák mögé Csík Tibor, a csapat vezetőedzője.

A mester elmondta továbbá, hogy a keret napi egy edzéssel készül a fontos találkozóra és ez alól csak vasárnap jelent majd kivételt, amikor elmarad a gyakorlás. Az Olimpia kedden kel majd útnak, Nagyváradon még edzenek egyet a fiúk, aztán jöhet az Ördögkút elleni találkozó, melynek végén remélhetőleg a harmadik osztályba való feljutást ünnepelhetik majd szurkolók, vezetők, játékosok.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: