2012-06-04 13:26:57• hírek • Szatmár.ro

Az eredményeket kell támogatni

Csehi Árpád Szabolcs avatta fel az összefogás új eredményét Tamásváralján: új ravatalozót építettek a falunak

Az esemény hálaadó Istentisztelettel vette kezdetét, ahol Nt. Kovács Sándor esperes hirdetett igét, aki arra kérte a jelenlévőket, szívükben vigyék haza mindazt, amire a legnagyobb szükség van a mai világban: a hitet, a reményt, a szeretetet, a tiszteletet és az emlékezést. Simon Attila tamásváraljai lelkész az átadáson elmondta: a ravatalozó a Szatmár Megyei Tanács és Csehi Árpád Szabolcs elnök támogatása nélkül nem valósulhatott volna meg. Ezáltal méltó módon kísérhetjük el a megboldogult testvéreinket a minden élők örök útjára - tette hozzá.

A létesítmény megépítésével a 380 lelket számláló gyülekezetnek egy régi terve vált valóra, amit két évvel ezelőtt még a helyiek sem hittek el, hogy megvalósulhat - mondta Csehi Árpád az átadáson. Hangsúlyozta: az egyház és az önkormányzat összefogásának köszönhetően méltó helyet tudtak felépíteni a végtisztesség megadásához. 

Grigoras Ioan Batarcs polgármestere köszönetét fejezte ki Csehi Árpádnak a községért kifejtett munkájáért és elmondta, hogy támogatni fogja az elnököt a június 10-i megmérettetésen, hiszen őt tartja a legalkalmasabb megyei elnöknek. Továbbá elmondta egy erős összefogásnak az eredménye ez a ravatalozó, mely nemzetiségre való tekintet nélkül, egy közös munkának az eredménye - fejtette ki a polgármester.

Tamásváralján ravatalozót avattak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: