2019-03-18 20:29:18• hírek • Blikk.hu

Az elvonó után újra képernyőn Curtis

Újra képernyőn: kamerák rögzítették Széki Attila, azaz Curtis minden lépését az elvonó után, amit a TV2 rendkívüli műsorváltozás mellett pénteken mutat be dokumentumfilm formájában – tudta meg a Blikk.

Ám nemcsak a zenész és menyasszonya, Kriszti mindennapjaiba enged bepillantást a műsor, a korábban drogproblémákkal küzdő Curtis családja is elmondja a kamerák előtt, miként élték meg az elmúlt éveket, amikor a rapper a kábítószerhez nyúlt, avagy amikor Majka a szegedi közönség előtt tavaly nyáron kirúgta őt a zenekarból, illetve azt az öt és fél hetet, amíg Curtis az elvonón volt.
 

– Majdnem belehaltam – hangzik el Curtis édesanyjának szájából a filmben, de Attila a Blikknek elmondta, ő is nehezen élte meg, hogy a szeretteinek is szenvednie kellett rossz döntései miatt.
 

– Az egy dolog, hogy én min mentem keresztül, ám amivel a lelkiismeretem nagyon nehezen számolt el, az az, hogy a családomat is kitettem ennek, de már új útra léptem, sikerült feldolgoznom a nehézségeket. A legsötétebb órákban is kitartottak mellettem, Krisztike, akit kis híján elvesztettem, adott még egy esélyt kettőnknek, mi több, az új közös életünk alapjait is letette, mire kijöttem az elvonóról. Elköltöztünk, új számom lett, a régi arcoknak meg lett mondva, hogy a rendezvénynek vége, teljesen más környezetbe kellett mindent átrakni – magyarázta a rapper, aki ígéri, tiszta lappal kezdett mindent, és örül, hogy a TV2 a sztorija mögé állt, bemutatva, ki is valójában Széki Attila.
 

– Kijöttem a legnagyobb börtönből, amit a függőség okoz, aminek a szeretteim természetesen örülnek. Édesanyám is büszke rám, hogy jó útra léptem, de persze, sajnálom, hogy emiatt kell büszkének lennie a fiára – mondta Curtis. – Tettem már le az asztalra mást is, ami miatt emelt fővel gondolhatott a teljesítményemre, s most azon vagyok, hogy kárpótoljak mindenkit az elkövetett hibákért.
 

Pozitív példa lehet a sorsa

A TV2 már korábban is kiállt Curtis mellett, szerepet kapott a Csak show és más semmi című produkcióban, és most is kapott egy lehetőségett, hogy beszéljen a küzdelméről. „Curtis története az a sztori, amiről mindenkinek van véleménye. A TV2 fontosnak érezte, hogy az ő példáján keresztül felhívja a figyelmet azokra, akik hasonló problémákkal küzdenek” – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályán.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: