2017-07-03 16:15:32• hírek • Kocsis Zoltán

Három balesetből kettőt ittas sofőr okozott - vasárnap

Három vasárnapi közlekedési balesetről számol be a Szatmár Megyei Rendőrség sajtóosztálya, ebből kettőt ittas vezető okozott. Megfordítva a képletet, azt is mondhatjuk, három részeg sofőr közül kettő balesetet okozott vasárnap.

Az első baleset 14.30-kor történt Szatmárhegyen, amikor a 27 éves helyi férfi személygépkocsijával egy kerítésoszlopnak ütközött. A helyszínelés során 0,15 mg/l alkoholszintet mért a szonda a leheletében. Kiderült továbbá, hogy jogosítványa sincs.

Mintegy három órával később egy 46 éves férfi okozott anyagi kárt eredményező balesetet Szatmárnémetiben, a Hegyi (Lucian Blaga) úton. Az ő leheletében döbbenetesen magas, 1,38 mg/l alkoholszintet mért a szonda.

A harmadik baleset újabb két órával később szintén Szatmárnémetiben, a Károlyi úton történt. A 20 éves autós a Burgya-sarok felől haladt a Golescu-híd irányába, ám a Kaufland melletti gyalogosátjárón elgázolt egy 27 éves nőt. Ebben az esetben az autós nem állt alkohol hatása alatt.

Nem úgy az a homoródi férfi, akit 23.40-kor Szamoskrassón állítottak meg. A 24 éves férfi 0,88 mg/l alkoholszintet "fújt", ráadásul vezetői engedélye sem volt és az általa vezetett robogó sem volt bejegyezve.

A rendőrség horgára akadt egy másik ittas vezető is a hétvégén: szombat este egy szaniszlói férfi leheletében 0,93 mg/l szintet regisztrált a szonda.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: