2011-12-17 20:56:51• hírek • Kocsis Zoltán

Az első negyedben verte meg a VSK a Gyulafehérvárt

Szoros, izgalmas mérkőzésen főleg az első tíz percben mutatott teljesítményének köszönhetően a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata 73-64 arányú győzelmet aratott az élvonalbeli bajnokság 14. fordulójában a Gyulafehérvár ellen.

A mérkőzés különös pikantériáját az adta, hogy a vendégek kispadján menedzserként az az Éles Péter is helyet kapott, aki a tavaly még a hazai VSK ügyeit igazgatta.

Dan Fleseriu úgy döntött, hogy a Claudia Pop, Amra Mehmedic, Monica Ivan, Melissa Washington, Annemarie Parau felállásban kezdi a meccset. Hogy ez milyen jó döntés volt, igazából csak a végén derült ki. Az első tíz percet ugyanis 22-13 arányban nyerték meg a szatmári lányok. Pontosan ez volt az a kilenc pont, amivel a végén a VSK nyerni tudott.

A második negyedben ugyanis nem bírtak egymással a csapatok, egyaránt 14 pontig jutottak. A harmadik játékrészben a vendégek bizonyultak eredményesebbnek, igaz, mindössze egy ponttal. Az utolsó tíz percben a VSK „egyenlített", azaz egyetlen pontocskával most ő többet dobott.

A Sportklub tehát meg tudta tartani az első negyedben szerzett kilenc pontos előnyét és végül 73-64 arányú győzelmet aratott. Kiemelendő, hogy Pop, Mehmedic, Washington és Ivan is tíz szerzett pont fölött dobott.

Szatmárnémeti VSK - Gyulafehérvár 73-64
A VSK pontszerzői: Pop 19., Mehmedic 14, Washington 14, Ivan 11, Parau 7, Orosz 6, Walker 2

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: