2014-03-09 08:26:20• hírek • Szatmár.ro

Döntetlen lett a szombati Olimpia-meccs vége

Az első ligába való feljutásért küzdő CSU Craiova volt a Szatmárnémeti Olimpia ellenfele.

A tavaszias időjárás közel 5 ezer szatmári focidrukkert csalt ki szombat délelőtt az Olimpia Stadionba, ahol a sárga-kék mezes szatmári fiúk a CSU Craiova csapatát fogadták. Azt már a mérkőzés előtt tudni lehetett, hogy nem lesz gyalog-galopp az összecsapás a szatmáriak számára, hiszen a vendégek a román labdarúgás élvonalába való feljutásra hajtanak.

Az első félidő eleje kiegyensúlyozott játékot hozott, az első komolyabb szatmári helyzetet pedig Faur alakította ki a 33. percben. Két perccel később pedig megszületett a szatmári találat: Bujor egy 25 méteres szabadrúgást értékesített. A 36. percben újra Faur veszélyeztetett, de a labda kevéssel a kapu mellett ment el. Aztán jöttek az ellentámadások: a 38. percben Anca mentett, két perccel később viszont a Ferfelea betört a szatmári tizenhatoson belülre és megszerezte az egyenlítő találatot.

A második félidő a vendégeké volt, a szatmári kapuban védő Ancának akadt munkája bőven, szerencsére az összen támadást sikerült hárítani, így ő lett a meccs hőse.

A Szatmárnémeti Olimpia összeállítása: Anca - Muresan, Balau, Micas, Iuhas, Gavrilescu (67. Feier), Villand, Svarczkopf, Faur (46. Szalkai), Bujor, Bostina (80. Roghina).

Döntetlen lett az Oli-meccs vége

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: