2014-03-15 16:40:16• hírek • Az első húsz percben elintézte a három pont sorsát az Olimpia

Az első húsz percben elintézte a három pont sorsát az Olimpia

Rendkívül fontos győzelmet aratott szombat kora délután Motruban az Olimpia labdarúgócsapata a második osztályú bajnokság 2-es csoportjának 17. fordulójában. A sikernek köszönhetően Csík Tibor csapata az ötödik helyre lépett előre.

Az Olimpia tökéletesen kezdte a mérkőzést és húsz perc alatt gyakorlatilag elrendezte a három pont sorsát. Negyed óra elteltével Gavrilescu szolgálta ki remekül Bostinát, aki meg is szerezte a vezetést. Alig két perccel később Bujor szögletét követően Ene talált be közelről, megduplázva ezzel az Olimpia előnyét.

A második félidő elején a hazaiaknak sikerült csökkenteniük hátrányukat, méghozzá a meccs (de talán az egész forduló) legszebb góljával. Farcasan vállalkozott lövésre jó 23 méterre a kaputól, a labda pedig a felső lécről vágódott a hálóba. A hat játékosát is nélkülözni kénytelen Minerul viszont kénytelen volt beérni az esztétikummal, pontot ugyanis nem tudott szerezni.

Motrui győzelmét követően az Olimpia 25 pontjával feljött a tabella ötödik helyére (holtversenyben a Resicabányával és a Besztercével), ám hátránya a harmadik helyezett Marosvásárhely mögött is csak három pont. A sárga-kékek a következő fordulóban is idegenben lépnek pályára a Mioveni vendégeként.

Minerul Motru - Olimpia 1-2
gólok:
Farcasanu (59.) illetve Bostina (15.), Ene (17.)
Olimpia: Trip-Anca - Iuhas (csk.), Ene, Balau, Muntean - Gavrilescu, Villand, Svarczkopf (74. Micas) - Roghina (46. Szalkai ),Bujor (82. Feier)- Bostina

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: