2011-11-20 15:05:12• hírek • Szatmar.ro

Az első helyen végeztek az Unio dzsúdósai

Immár 16. alkalommal került megrendezésre a szombati nap folyamán az Unio Kupa elnevezésű cselgáncs torna, melyen a romániai és a magyarországi sportolókon kívül első alkalommal lengyel dzsúdósok is részt vettek.

A megmérettetésen összesen 26 klub 370 11, 13 és 15 éves sportolója vett részt, közülük a hazai Unio bizonyult a legeredményesebbnek a Beszterce és Csíkszereda cselgáncsozói előtt. Terely Mihály, Ramona Igna és Czerlau Doina tanítványai összesen hét aranyat, egy ezüstöt és három bronzot szereztek, míg Czerlau Mercédesz, Kovács Dóra, Domuta Norbert és Faur Florin különdíjat is kapott.

Mint ahogy különdíjban részesült Bíró Sándor (ő edzette az Ungvári-testvéreket is) is, aki tanítványaival az eddigi összes Unio kupára eljött Magyarországból.

„Azt hiszem egy nagyon jól sikerült verseny volt, az először jelen lévő lengyelek is elismerően szóltak róla. A szervezésből sokan kivették a részüket, sokan támogattak is, a klub egykori és jelenlegi cselgáncsozói például ingyen bíráskodtak, Fuşle Vasile, a Czerlau, a Domuţa, a Kovács-család, Pelcz Attila, és Şereş Lucian pedig anyagilag is támogatott, de természetesen a centenáriumát ünneplő Unio is mellettünk állt" - nyilatkozta Terely Mihály.

A dobogón végzett szatmári cselgáncsozók:

U11: 1. hely: Domuţa Norbert (27 kg), Czerlau Jennifer (48 kg), Dudás Denissza (40 kg);
2. hely: Varga Viktória (26 kg)
3. hely: Brad Răzvan (50 kg), Vajda Emanuel (+50 kg), Takács Atlanta (29 kg).
U13, 1. hely: Czerlau Mercédesz (52 kg), Kovács András (42 kg).
U15, 1. hely: Kovács Dóra (57 kg), Faur Florin (+66 kg).

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: