2010-09-10 16:26:48• hírek • Szatmár.ro

Az első hazai meccsüket játszák a fiúk

Szombat délelőtt 11 órától mutatkozik be a hazai közönségnek a kézilabdacsapat.

Az első hazai mérkőzést két, idegenben elvesztett meccs után várják a VSK-s fiúk. Az első fordulóban Temesváron hét góllal kapott ki a csapat, szerdán Seceaván lőtt 12 góllal többet az ellenfél. Reméljük, Bákó ellen sikerül javítaniuk Palkó János és Nicolae Istrate fiainak.

„A két vereség utáni első hazai meccsünkön mindenképpen nyernünk kell, és a csapat mindent megtesz majd ennek érdekében, mindenki elszántan készül. A sérülése után Vizsbovszkij is rendesen edzett már, és bár még csak olyan 60 százalékos erőállapotban van, de amíg bírja játszani fog, mert ő is részt akar vállalni a sikerből. A suceavai meccset kihagyó Szavics és Oláh is pályára fog lépni" - nyilatkozta Istrate másodedző.

Nemzeti Liga, 3. forduló, szombat: Szatmárnémeti VSK-Bákói Stiinta, Tg. Jiu-i Pandurii-Suceavai Bucovina, Brassói Dinamo Municipal-Nagyváradi CSM, Kolozsvári U Transilvania-Steaua (DigiSport, 13.00), Székelyudvarhelyi HC-Konstancai HCM, Nagybányai HC Minaur-Bukaresti CSM, Temesvári Poli-Resicabányai UCM.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: