2019-06-21 06:38:01• hírek • Nagy Tímea

Az első este fellépői: péntek este elrajtol a Samfest Jazz Fesztivál

Június 21. és 23. között ismét megszervezik Szatmárnémetiben a Samfest Jazz néven ismertté vált nemzetközi fesztivált, mely ebben az évben már a 11. évfordulóját ünnepli.

Biztosan sok szatmári zenekedvelő számára cseng ismerősen a Samfest Jazz neve, hiszen több éves múltra tekint vissza városunkban. Egy hosszabb szünet után, két évvel ezelőtt új helyszínen tért vissza a rendezvény, mely minden alkalommal a műfaj európai szinten is elismert zenészeit hozta el városunkba.

 

Nem lesz ez másként idén sem, hiszen a Tűzoltótorony melletti parkot a romániai zenészek dallamai mellett Norvégiából, Svájcból, az Amerikai Egyesült Államokból, Lengyelországból és Magyarországról érkező művészek is megtöltik majd ritmusaikkal.


Íme a péntek esti program:


Június 21, péntek:

 

✦ 19:00 MIKE PARKER QUARTET (USA, Lengyelország)

✦ 20:30 HARRY TAVITIAN TRIO (Románia)

✦ 22:00 PETRE IONUȚESCU & DANIEL DOROBANȚU (Románia)

 

A rendezvényen való részvétel idén is ingyenes, emellett érdemes még azt is megemlíteni, hogy a pénteki koncertek után a Moose Bárban egy after party-ra is sor kerül majd a szatmári Essetial Notes nevű zenekarral. További információk a fesztivál Facebook-eseményében, melyet ide kattintva lehet elérni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: