2012-03-30 21:34:43• hírek • Szatmar.ro

Jádról is elhozná a három pontot az Olimpia

Két tavaszi győzelem után a harmadikat is megszerezné az Olimpia labdarúgócsapata. Csík Tibor tanítványainak minden esélye meg is van erre, mivel szombat délután 15.00 órai kezdettel a 13. helyezett Jád otthonában lépnek pályára.

A győzelem már csak azért is fontos volna, mert a listavezető Brassó már megnyerte pénteki meccsét, így a szatmáriaknak szintén be kell gyűjteniük a három pontot, ha nem akarnak leszakadni. „Másban nem is gondolkodunk, mint a győzelemben. A csapat el van szánva, hogy három ponttal térjen haza", foglalta össze a helyzetet Csík mester.

Az Olimpia kerete ráadásul erősödött is az előző forduló óta, mivel a néhány héttel ezelőtti emlékezetes verekedési balhé után először tarthat a nagycsapattal Gavrilescu. „A játék szempontjából mindenképpen pluszt jelent, de viselkednie kell. Most kapott még egy esélyt, de többé nem tolerálunk hasonló megnyilvánulásokat", mondta a tréner.

Az ősszel Marinas, Zsiga és Feier góljaival az Olimpia 3-1-re nyert a Jád ellen, ám Csík felhívta a figyelmet, hogy a beszterceiek azóta erősödtek: leigazolták a korábban a Besztercei Gloriában is megfordult Rares Stant, továbbá egy 20 és egy 22 éves argentin csatárt.

Amint arról már szó esett, pénteken már több meccset is lejátszottak a fordulóból, a Brassói Corona Marosvásárhelyen háromgólos győzelmet aratott.

III. Liga, a 18. forduló eredményei:
Tatrangi Unirea-Szászrégeni Avantul 3-1
Zalatnai CS-Besztercei Gloria II 2-0
Kolozsvári Sanatatea-Dési Unirea 1-2
Kolozsvári Universitatea II-Nyárádtői Unirea 4-1
Aranyosgyéresi Seso-Kolozsvári CFR II 2-2
Marosvásárhelyi FCM II-Brassói Corona 0-3
Zilahi FC-Szászfenesi Unirea 0-3
Szombat: Jádi Vointa-Szatmárnémeti Olimpia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: