2008-11-28 14:03:41• hírek • Szatmár.ro

Az első adatok a kampány költségeiről

Csak a központi sajtótermékekben való médiajelenlétre több mint három millió eurót költöttek a politikai pártok- derül ki az IPP közleményéből.

A parlamenti választásokat megelőző kampány a finiséhez érkezett. Amint azt sejteni lehetett, idén is sokat költöttek a politikai pártok a sajtótermékekben való szereplésre. Az Agerpres hírügynükség által idézett közlemény szerint csak a központi sajtótermékekben való médiajelenlétre több, mint három millió eurót költöttek.


Ebből a Nemzeti Liberális Párt költötte a legtöbbet: mintegy  1.180.876 eurót már a kampány első három hetében kiadtak. A PSD-PC koalíció 984.377 eurót fizetett ki a sajtómegjelenésekre ugyanebbe a periódusban, míg a nagy költekezők listáján a harmadik a Demokrata-Liberális Párt, 875.028 euróval.

Az összegek a bruttó kiadásokat jelentik, nincsenek beleszámítva a kedvezmények, esetleges barter-szerződések.  Az elemzés 21 központi lapot, 119 magazint, 15 televízióadót és 9 rádióadót foglalt magába. A választást követően a felmérést elvégzik országos szinten is, valamennyi pártokra lebontva- írja az Impulzus.ro.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: