2010-08-27 11:31:25• hírek • Szatmár.ro

Az első Swinger klub Bukarestben

A szexuális szempontból liberálisabb személyek minden bizonnyal külföldön vagy otthoni-, zárt ajtók mögött történő "baráti társaságban" kipróbálták a swingerség nyújtotta szexuális csodákat.

Sokan vártak arra, hogy Romániában is legyen egy ilyen klub, a jelek szerint megérte várakozni. A bukarestiek is nyitottak a szexuális újdonságok felé. Azok a párok, akik szexuális életüket szeretnék felturbózni és több partnerrel is szexuális kapcsolatot akarnak létesíteni, ezentúl megtehetik a szombaton nyitó-, Bukarest központi részén található Swinger klubban. Természetesen mindezt bizonyos pénzösszeg fejében.

Egy szingli nőnek 50-, egy egyedülálló férfinak 120 lejt kell fizetnie, párok esetében pedig 150 lej fejében élhetik ki merész szexuális hajlamaikat. Ezért az összegért cserébe a vendégek egy üveg pezsgőt, egzotikus gyümölcsöket és óvszert kapnak cserébe. Ahhoz azonban, hogy a klubba bebocsátást nyerj három feltételnek mindenképpen meg kell felelni:

1. Jó-, megnyerő fizikai adottságokkal és ápolt külsővel kell rendelkezni.

2. Tiszteletben kell tartani, ha valaki NEM-et mond. Vagyis a NEM, az NEM-et jelent.

3. Szükséges még elegancia és kifinomultság.

A swingerséget - vagyis a nyitott szexuális életet élő személyek, akik kisebb-nagyobb csoportokban élvezik a szexuális együttléteket -, sokan életformának tekintik. A nem monogám életforma pozitívuma, hogy szex közben partnert váltanak. Így már Romániában hivatalosan is lehetőség van arra, hogy az erotikus játszadozás eme kedvelői, különleges szexuális élményekkel gazdagodjanak.



Augusztus 28-án szombaton megnyitja kapuit az első romániai Swinger klub

Augusztus 28-án szombaton megnyitja kapuit az első romániai Swinger klub

 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: